header

Side Menu Bar HTML by Css3Menu.com

header
brochure.jpg
ukk.jpg
header

Facebook logo Twitter logo Instagram logo YouTube logo Vine logo Vine logo

Millainen tämä rahankeräystä helpottava konsepti sitten on?
Perhe-orientoitunut taikashow pidetään koulunne auditoriossa.

Konsepti on YKSINKERTAINEN: valitsette teille sopivan päivän ja kellonajan. Minä tulen sovittuna aikana ja esitän teille 60-minuutin taikuus-shown. Show pidetään koulun juhlasalissa, auditoriossa tai muulla sopivalla paikalla.

Liput esitykseen myydään - kohtuulliseen hintaan - lapsille, vanhemmille, isovanhemmille, ystäville ja muulle yleisälle. Ja lippumyynnistä kertyvä tulo jaetaan kahtia. Tiedän miten tärkeää on, että koulunne hyötyy tästä tapahtumasta, joten poikkean konseptista jakamalla tulot Vanhempainyhdistyksenne kanssa JOPA 50% - 50%. Te saatte 50% lipputuloista, ja minulle jää 50% esiintymispalkkionani!

Mutta ei siinä vielä kaikki! Annan teille myös pääsyliput, seinäjulisteet, jaettavat mainokset ja muut promoo-tiomateriaalit: kaiken, minkä tarvitsette voidaksenne kunnolla mainostaa varainkeräystapahtumaanne!

header

Tähän mennessä varmaan jo kysytte,
"Mikä tässä on juttuna? Mitä meiltä vaaditaan?"

Olette oikeassa. Teidän tarvitsee osallistua pieneen rooliin ohjelman onnistumiseksi. Teidän tehtävänänne on mainosten jakaminen, julisteiden esillepano ja lippujen myynti. Siinä se on! Ja voimme tarjota teille hyödyllisiä vinkkejä miten myyntiprosessin voi tehdä helposti ja vaivattomasti.

Jos teillä on kysymyksiä tai haluaisitte varata ajan tapaamiseen, ottakaa yhteyttä Ray Edenin numeroon 050 443 1924 tai sähköpostilla: info@rayedenmagic.com.
header